;
Close

Отговорност

Целта на този сайт е да вдъхновява, информира, обучава и дава насоки за размисъл и личностно развитие. Предоставената информация не заменя необходимостта от персонална консултация с лекар или друго медицинско лице и не цели да предлага медицински или правни съвети, диагностициране или лечение. Преди да започнете каквато и да е физическа дейност и/или хранителен режим, моля посъветвайте се с Вашия лекар и/или личен терапевт.

 

Ако сте под лекарско наблюдение или в процес на лечение, не предприемайте никакви стъпки в посока на промяна на диетата, физическата активност, използването на ТЕС или други споменати практики, без да се консултирате първо със своя лекар!

 

Авторите се стремят да публикуват вярна и актуална информация, но е възможно в определен контекст да съществуват различни тълкувания или неточности. Авторите не претендират за изчерпателност и не носят отговорност за загуби и щети, настъпили в резултат на използване на информация от сайта.

 

На сайта се споделя само информация за продукти и услуги, които авторите смятат за качествени и полезни. Преди да използвате, който и да е от тях, моля доверете се на собствената си преценка и здрав разум!

 

За повече информация или възникнали въпроси пишете ни!