;
Close

ТЕС

Техниките за емоционална свобода, по-познати като ТЕС, са сравнително нова и много бързоразвиваща се част на енергийната психология.

 

Създателят на ТЕС Гари Крейг твърди, че:  "Причината за всички отрицателни емоции е разстройство в енергийната система на тялото."


При ТЕС се нанасят леки потупвания с върха на пръстите върху основни акупунктурни точки в тялото, при което се въздейства върху блокираната в точките енергия. Тази задържана енергия е основната причина за физическите и емоционални проблеми, с които човек се сблъсква ежедневно.

 

ТЕС може да бъде изключително ефективен метод при преодоляване на проблеми като лоши междуличностни отношения, вътрешни блокажи, стрес, страх от говорене пред публика, фобии, невъзможност за вземане на решение, редица сериозни и не толкова сериозни заболявания, проблеми със съня и безсъние, и прочие.

 

Редовното прилагане на ТЕС може да подобри всеки един аспект от живота на човек. ТЕС е много лесно и ефективно средство, което може да се прилага самостоятелно или с помощта на ТЕС практик. 

 

Пренареждането на матрицата с ТЕС (ПМ) е сравнително нов метод от Енергийната психология, който подобно на ТЕС позволява промяната на вътрешни убеждения, освобождаването на дълго пазени негативни емоции и преодоляването на сериозни физиологични и емоционални състояния. 

 

 

Прочетете повече

 

Научете повече за ТЕС. 

 

Какво представлява пренареждане на матрицата с ТЕС?

 

Вижте кои са основните точки върху които се потупва в тази статия.

 

Вижте повече за основните причини, поради които хората се отказват да потупват в тази статия

 

Разберете последствията от ограничаващите убеждения.

 

Ползи от ТЕС и ПМ

 

 

 

ТЕС РЕЦЕПТИ

 

ТЕС рецепта за добър сън.

 

Първи стъпки с ТЕС при физическа болка.

 

Страх ме е да се променя.


 Искам всичко. 

 

Щастлива съм.

 

ТЕС при болка в гърлото

 

ТЕС при проблеми с дишането.