Close

Да влезем във форма

vav_forma

Ако искате да сте в по-добра физическа форма от тази в момента, ако искате да загубите 5, 10, 15 или повече килограма веднъж и завинаги, значи сте на правилното място.

 

Вероятно един от основните проблеми, който ви вълнува в момента е, че с цялото си съзнателно същество и разумна мисъл искате да отслабнете и да останете слаби. За да постигнете това, сте готови да спазвате диети, да спортувате, да използвате различни хранителни добавки и/или медикаменти, дори да гладувате. Тялото ви обаче има друг подход – в момента, когато свалите малко килограми или погладувате, то започва яростно да се бунтува и се появява ужасната и непреодолима нужда за храна, обикновено за нещо сладко, нещо мазно или и двете. Съзнателните доводи остават забравени и вие се поддавате на желанието да си хапнете. След това идва чувството за вина и започвате да се обвинявате, че волята не ви достига, че сте слаби, безхарактерни и не можете да свалите дори 5 килограма, а какво остава да постигнете нещо значимо с живота си.

 

Ако това ви звучи познато, вероятно ви е позната и ситуацията, в която така трудно загубените килограми се връщат бързо или дори се увеличават. За жалост една голяма част от жените (и мъжете) по света са попадали в тази ситуация повече от веднъж в живота си. Лошата новина е, че този проблем с времето само се задълбочава. Ако не намерите решение за него, той започва да влияе върху здравето и самочувствието ви. Нахвърлянето върху храната и преяждането са само върха на айсберга. Те са последствията от нещо много по-дълбоко.

 

Добрата новина обаче е, че…

 

Независимо колко пъти сте попадали в подобна ситуация преди има начин за излизане от този омагьосан кръг. Но за да постигнете успех, трябва да откриете откъде започва проблема, кои са основните причини, които водят до натрупването на тегло и какво възпрепятства отслабването. Голяма част от тях се коренят в детството и остават напълно неосъзнати от възрастния човек затова и човек трудно може да се справи успешно сам.

 

Целта на програмата „Да влезем във форма“ е да ви помогне да откриете тези основни причини и след това да работите за тяхното преодоляване като създавате по-здравословни навици на живот, включително движение, хранене и почивка. Програмата се базира на практики, които са ефективни, безопасни и научно подкрепени.

Какво включва програмата? 

В рамките на 3 месеца аз ще работя заедно с вас за постигането на тялото, което искате да имате. В този период ще имаме 10 индивидуални онлайн срещи, всяка с продължителност между 45 и 60 минути.

Какво може да очаквате:

-          Откриване на основните причини, които са свързани с натрупването и задържането на нежеланите килограми, работа за осъзнаване на истинския проблем и изясняване на стъпките за неговото преодоляване

-          Откриване на скритите вярвания, които ви пречат да постигнете целите си и да отслабнете и тяхното премахване

-          Анализ на хранителните ви навици и подготовка на по-добър хранителен режим (ако е необходимо)

-         Част от времето в индивидуалните сесии ще е отделено на физическа активност, която ще ви покаже, че когато спортувате умно, е необходимо да отделяте много по-малко време за спорт като цяло

-          Индивидуален тренировъчен план, който да е съобразен с вашето ежедневие и възможности

-          Диск с упражнения (на английски език), който да използвате вкъщи

-          Цялостен индивидуален план, който да ви мотивира и да ви покаже, че доброто физическо състояние е напълно постижимо с малки, но редовни стъпки

Тази програма не е за вас, ако:

-         Нямате желание да се промените

-         Нямате желание да изпълнявате своята част от програмата

-         Нямате желание да следвате моите указания и препоръки

-         Не сте съгласни да загърбите стари схващания

-         Смятате, че проблемът с теглото се дължи само на слаба воля и че единственият начин да отслабнете е с гладуване

-         Смятате, че няма какво ново да научите

 

Моята задача е да ви насочвам, да ви мотивирам и да ви подкрепям по пътя към собственото ви осъзнаване и израстване. За да е успешен този процес, имам нужда от вашето активно съдействие. Реализираните резултати ще зависят изцяло от вашето желание, участие,  последователност и готовност да следвате препоръките ми. Програмата залага на холистичния подход или с други думи обръща внимание на всички аспекти на тялото – физически, духовен и емоционален. Това е единственият начин за постигане на баланс и дълготраен успех.

 

Обърнете внимание, че моите съвети не отменят нуждата от консултация с лекар и  използването на медикаменти. Ако имате каквото и да е съмнение дали тази програма е за вас, моля първо се консултирайте с вашия лекар.

 

Ако сте готови да поемете живота и тялото си в собствените си ръце, както и за повече информация за програмата, свържете се с мен