Close

Събития

get_in_shape

 

Намирате ли достатъчно време, за да свършите всички неща, които искате – работа, семейство, приятели, хоби, здравословно хранене, спорт и почивка? Ако отговорът е да, честито – вие сте част от много малкия процент хора на земята (или поне в забързаното западно общество), които са овладели тайната на балансирания живот. Но ако отговорът ви е не, значи тук сте попаднали на правилното място.

 

Мисията ми е да помогна на тези жени, които се чувстват преуморени, стресирани и недоволни от живота си, да намерят баланс, да подобрят физическото и психическото си състояние и отново да се почувстват щастливи.

 

За тази цел провеждам различни програми и събития, които да помогнат на заетите жени да постигнат по-доброто, по-спокойното и по-щастливото си аз.

 

Ако искате да подобрите съня си, вижте курса По-добър сън, по-добър живот

 

За онлайн тренировки вижте програмата Здрави с Ти-Тап.

 

Ако обичате или искате да се научите да плетете, за да релаксирате по-добре ви каня на ТЕС плетки - арт терапия с плетка в ръка. 

 

Заповядайте и в груповите ТЕС практики. 

 

За повече информация по тези и други събития следете страницата ни във Фейсбук

 

Ако не откривате нищо за себе си в тези програми, можете да се обърнете към мен за индивидуална консултация по конкретни въпроси или проблеми.

 

Свържете се с мен за повече подробности.

 

 

Осмели се да се промениш! Започни още днес!