;
Close

Онлайн тренировки

онлайн тренировки

 

Месечен абонамент за онлайн тренировки

 

Искаш ли да тренираш без да излизаш от вкъщи? Вече можеш!


Редовната физическа активност е важна част от здравето на всеки. Спортът и движението подобряват състоянието на мускулите, костите, подпомагат поддържането на фигурата, балансират физиологичните процеси, подобряват баланса, самочувствието и удължават живота.

 

Тези кратки (под 30 минути) тренировки са перфектното решение за хора, които нямат време или възможност да отделят часове наред за тренировки, а искат да се грижат пълноценно за здравето си и да изглеждат добре.

 

Тренировките носят комплексни ползи за цялото тяло, като подсилват комуникацията между лявата и дясната половина на мозъка, засилват метаболизма, раздвижват лимфата, намаляват кръвната захар, стягат мускулите, подобряват баланса, увеличават енергията и подобряват съня.

 

Тренировките са подходящи за всеки, дори за бременни, хора с намалена подвижност или хронични заболявания. Когато се изпълняват правилно, водят до бързи и дълготрайни резултати. Не са необходими специални условия или допълнително оборудване и могат да се правят навсякъде.

 

С тези онлайн тренировки можете да тренирате колкото и където поискате, без дори да се налага да излизате от вкъщи. За максимални резултати изпълнявайте 4-6 пъти седмично.

 

Как става записването?


На следващия работен ден след заплащането на месечната такса, ще получите имейл с индивидуална парола и подробни инструкции как да достъпите и използвате онлайн тренировките.

 

Моля, след закупуване на тренировките незабавно се свържете с нас на тел. 0888 27 68 02 или на имейл gerganaradovich@gmail.com, за да бъдете регистрирани и да получите достъп до тренировките. 

 

Цена: 52 лв / месец

 

Цената включва едномесечен достъп до видеозаписи с онлайн тренировки като колекцията от тренировки ще се обогатява ежемесечно и ще бъдат добавяни и други онлайн ресурси.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА.

 

Треньор: Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор