;
Close

Изследване на жива капка кръв

blood

 

Нов метод, който дава изумителна картина за състоянието на организма

 

Кръвта е единствената течна система в нашето тяло, която във всеки един момент отразява състоянието на нашия организъм. По състоянието на кръвта могат да се диагностицират редица състояния и дефицити и така да се подобри общото здраве и благополучие.  

 

Изследването на жива капка кръв е сравнително ново за България изследване, което се прави със специален тъмнополев микроскоп. То позволява да се наблюдава в реално време на екран всичко, което се съдържа в кръвта – кръвни телца – еритроцити, тромбоцити и левкоцити, вируси и бактерии, фибринови нишки, остатъци от храна, липса на желязо, кристали, тежки метали, дефицити на и други.

 

Допълнително, формата и големината на кръвните клетки дава ясна картина за психо-физическата картина на организма далеч преди да е възникнало заболяване.

 

По броя, вида и движението на съставките на кръвта лекарят-специалист прави цялостен анализ на състоянието и предлага персонални препоръки за хранене, суплементация и начин на живот.

 

Изследването е изключително подходящо:

-          За хора, които искат да подобрят здравето си

-          За двойки, които не могат да заченат дете, дори и след повече от един опит инвитро

-          При липса на енергия и общо неразположение

-          За всеки, който иска да открие персоналните потребности от суплементиране на своето тяло

-          При храносмилателни проблеми или съмнение за пропускливи черва

-          При хора с автоимунни проблеми и други хронични проблеми

-          За всеки, който търси неинвазивен и лесен за възприемане начин за диагностика, който води след себе си персонална препоръка за суплементиране и начин на хранене

 

Важно за изследването е, че се прави на гладно, след повишен прием на вода или билков чай и е необходимо да знаете своята кръвна група, за да се възползвате максимално от него. Самото изследване не дава възможност за определяне на кръвната група, а тя е пряко свързана с най-подходящия начин на хранене за всеки и препоръките, които ще получите от лекаря.

 

В България този иновативен метод на диагностика е въведен от CaliVita International и първите специалисти са обучени от д-р Ярослава Сомборач, Сърбия.

 

Повече за самото изследване, както и информация за цената, може да намерите на страницата на Медицински Център Качествен Живот. За насрочване на изследването е необходимо предварително записване на час на 0878941010.

 

Изследването завършва с индивидуална лекарска препоръка за хранителни добавки на CaliVita International. Използвайте код 3591115865, за да се възползвайте от значителна отстъпка в цената на добавките. За повече информация, моля, свържете се с нас на 0888 27 68 02. 

 

Адрес на Медицински Център Качествен Живот

бул."Витоша"164

София

 

Гергана Радович, холистичен терапевт

 

Ако смятате тази статия за полезна, моля помогнете й да стигне до повече хора!