;
Close

Изследване на жива капка кръв

blood

 

Иновативен метод за наблюдение на живата хомеостаза

 

Животът е непрекъснато движение на всички нива и всички тела! Изследването на жива капка кръв със специален тъмнополев микроскоп ни дава реална възможност да надникнем в това движение. Тази диагностика предоставя различна информация от стандартното изследване на кръвна натривка.

 

Кръвта е уникална тъкан – тя е единствената течна тъкан в тялото ни. Тя е като холограма. Една капка отразява здравословното състояние на целия организъм на човека. От нея можем да получим ясна картина за психо-физиологичното и здравословно състояние на нашето тяло на базата на вида и състава на жива капка кръв: кръвна плазма, червени кръвни клетки (еритроцити), бели кръвни клетки (левкоцити) и кръвните плочици (тромбоцитите).

 

Кръвта има много функции – пренася кислород и хранителни вещества, осигурява защитна функция, участва в автоимунитета, помага за температурния баланс на тялото и други. Стабилната обмяна на веществата е първостепенно значение за физическото и психическото здраве и състояние.

 

Изследването на жива капка кръв позволява да се диагностицира небалансираната вътрешна, поради която се разболяваме и  това може да стане много преди развитието на болестта.

 

В тъмното поле в живата капка кръв, поставена под микроскоп, могат да се видят различни неща. Например:  

  • Формата и размера на червените и белите кръвни телца.
  • Наличие на увреждане и промени в червените кръвни клетки, за което са възможни различни причини.
  • Наличие на оксидативен стрес и неговите последствия.
  • Дефицити на някои витамини и микроелементи.
  • Недостатъчно снабдяване с кислород, вследствие на лошо кръвообръщение.
  • Промени в състоянието на кръвната плазма, показваща състоянието на стомашно-чревния тракт, основния виновник за болестите.
  • Наличието на различни микроорганизми (бактерии, фунги, паразити).
  • Кристали на пикочна киселина и холестерол.
  • Наличието на фибринови нишки, които предсказват опасността от образуване на тромби, инфаркт, инсулт.
  • Регистрират се тежки метали в кръвта (кадмий, стронций, олово) и много други.

Повече за самото изследване, както и информация за цената, може да намерите на страницата на Медицински Център Качествен Живот. За насрочване на изследването е необходимо предварително записване на час на 0878941010.

 

Изследването завършва с индивидуална лекарска препоръка за хранителни добавки на CaliVita International. Използвайте код 3591115865, за да се възползвайте от значителна отстъпка в цената на добавките. За повече информация, моля, свържете се с нас на 0888 27 68 02. 

 

Адрес на Медицински Център Качествен Живот

бул."Витоша"164

София

 

Гергана Радович, холистичен терапевт

 

Ако смятате тази статия за полезна, моля помогнете й да стигне до повече хора!