;
Close

Д-р Весела Коевска

dr-koevska

 

Имах късмета и удоволствието да се запозная с д-р Весела Коевска преди около две години. Както повечето хора и аз не обичам да ходя много, много по лекари… Д-р Коевска обаче се оказа различен лекар. Тя е един от онези по-специални лекари, които гледат на организма като на едно цяло, а не просто на съвкупност от отделни тъкани и органи. Тя знае, че стресът не е просто дума, а много сериозна част от нашето ежедневие, и ако искаме да сме здрави, трябва да обърнем внимание и на него. Пациентите, които излизат от кабинета на д-р Коевска са въоръжени с по-малко химия и повече знание, с цялостни препоръки за постигането на балансиран и здравословен живот.

 

Няколко думи за самата д-р Коевска.

 

Д-р Весела Ненова Коевска е родена в гр. Казанлък през 1956 г. Семейна, с 3 деца. Възпитаничка е на Френската езикова гимназия в гр. София. Завършва хуманна медицина през 1982 г. Работи 10 години като педиатър в поликлиничната мрежа и Спешна помощ в родния си град и София.

 

През 1992 г. сбъдва  желанието си да се реализира в областта на алтернативната медицина. След преминаване последователни обучения по ирисова диагностика, фитотерапия и лечебни масажи, започва работа в първия в България кабинет по ирисова диагностика и природолечение „Дар”. Продължава своята квалификация и практикува в областта на източната медицина, в частност пулсова диагностика, акупунктура и вакуумтерапия.

 

В периода 1999 – 2007 г. провежда професионални курсове по класически, спортен,  акупресурен и меден масаж.

 

Понастоящем води занимания по стречинг-гимнастика, преподава латински език и ирисова диагностика в Национална Спортна Академия „В.Левски”.

 

Ако искате да се срещнете лично с д-р Коевска, можете да се свържете с нея на 089 679 8965.

 

В София д-р Коевска приема пациенти и в Медицински Център Качествен Живот. Адрес на центъра: бул. Витоша 164, София, телефон за контакти 0878941010.

 

Гергана Радович, холистичен терапевт