;
Close

За Гергана

гергана радович

Здравейте! Аз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт.

 

Работя със заети хора на възраст между 30 и 50 години, които не разполагат със свободно време и живеят под напрежение, но въпреки това биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят енергични и уверени в себе си.

 

Това, което ме отличава от другите е, че имам уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният ми фокус е резултатите да настъпят бързо и да се запазят дълго. Това, което още ме отличава, е моят 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помагах на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-ефективно стреса и умората, неизбежно свързани с тяхната напрегната работа.

 

Аз съм единственият в Европа Мастер треньор по Ти-Тап – метод, който помага за бързо заздравяване и стягане на тялото.

 

В България съм една от шепата хора, които се занимават професионално с проблемите на съня, чрез промяна на начина на живот, ежедневните навици и способите на енергийната психология.

 

Благодарение на това моите клиентите могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати като подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

 

Бихте ли искали да научите повече? Свържете се с мен, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная с Вашите проблеми и да поговорим за възможните решения.

 

 

Ако ви е любопитно как стигнах дотук, вижте моята лична история в това интервю

 

Гергана Радович

Холистичен терапевт