;
Close

Как ми помогна курсът по ТЕС

тес семинар

Като сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС) знам, че този курс има силата да промени живота на хората и да им върне обратно контрола върху емоциите и ситуациите, в които попадат. Но вижте какво споделят самите участници в това обучение. 

 

Смятам, че познанията, придобити по време на курса са с много висока практическа ефективност и могат да бъдат приложени в много сфери на живота. Мултимедия, материали и лектор на много високо ниво. Благодаря за тази прекрасна възможност.

Теди


***

Курсът ми даде осъзнатост, сила, мотивация и вяра. Това беше най-добрата инвестиция в себе си.

Мирела


***

Много съм впечатлена от ефикасността на техниките ТЕС и водещата Гергана Радович, която с привидна лекота ни преведе през много сложна и многопластова материя. Препоръчвам горещо ТЕС.


Ако искате да добавите нови умения към практиката си на терапевт или просто, ако имате въпроси, на които не можете да отговорите, Гергана ще ви заведе на правилното място.

Благодаря, Гери.

Ками


***

Курсът е много добре структуриран и Гери подхождаше към различните основни аспекти от обучението много внимателно и съсредоточено. Добро управление на времето и възможност за индивидуална работа, така че да се докоснем до ТЕС възможно по-отблизо! Много практиктически ориентиран курс.

Благодаря.

Йолина


***

През тези три дни видях, преживях, открих и научих много. Благодаря за „инструмента“, който получих.

Анелия

 

***

Получих още повече разширение на знанията си. И чудесен начин да използвам негативните утвърждения като метод за лечение. В дъното на негативното все пак се крие светлината на знанието.

Малинка Васкова

 

Този курс ми помогна да науча нов и различен начин да работя със себе си за преодоляване на проблеми от разнообразен характер бързо и ефективно.

Алексина Вълканова

 

Този курс ми даде увереност да ползвам този ефективен метод, за да се развивам и да помагам на себе си и на близките си, в разрешаване на различни проблеми. Благодарна съм за чудесните хора, с които се запознах.

Светла Бодурова

 

Чудесен и много полезен курс, който ми даде много и ми помогна да открия много страни от себе си. Много ме вдъхнови да работя, както в личен плат, така и да помагам на другите. Благодаря от сърце!

Веселина Витанова

 

ТЕС курсът, който взех с Гергана Радович, беше една от най-добрите инвестиции, които съм правила за себе си. Изключително полезен, информативен и практичен. Лесно поднесена информация и много професионално. Със сигурност това е нещо, което ще взема и приложа в живота си от сега нататък. Препоръчвам с две ръце на всеки, който иска да подобри животът си към повече баланс и хармония на всички нива! Благодаря Гергана!

Анна Грозданова

 

Ако и вие искате да промените живота си, да откриете нови умения, да се научите как да балансирате собствените си емоции, така че да постигате най-доброто във всяка ситуация, запишете се на следващия курс по ТЕС. Така в защитена и спокойна среда ще усвоите най-важното от техниките, ще се научите да ги прилагате върху себе си и други хора и ще получите сертификат за практик по ТЕС, издаден от Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП). Не на последно място, ще разберете, че с по-малко, но целеустремени усилия, можета да постигнете повече. 

 

Подробна информация за съдържанието на курса и следващата дата на провеждане ще намерите ТУК

 

Гергана Радович

Холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС