;
Close

Как да преодолеете болката с ТЕС

Истинска история

 

Преди няколко седмици Г. се свърза с мен, за да потърси помощ чрез ТЕС за необяснимото си сърцебиене, като предпочиташе да работи самостоятелно.

 

Първото нещо, на което обръщам внимание в подобни случаи, е дали има физиологична причина за състоянието. Лекарското мнение или наличието на поставена диагноза е изключително важно и трябва задължително да се вземат предвид.

 

В нейния случай сърцето й беше напълно здраво, затова я посъветвах да потупва редовно върху симптомите, свързани със сърцебиенето.

 

След известно време Г. ми се обади отново, за да ми сподели, че няма ефект от потупването, въпреки че го е правила редовно. Тогава допълни, че освен сърцебиене изпитва и болка в плешката, рамото и над гърдите.

 

Тъй като Г. предпочиташе да работи сама, можех да й дам само някои основни насоки. Затова я посъветвах да прилага редовно тази конкретна ТЕС рецепта за физическата болка за няколко седмици.  

 

Обаче още на другата сутрин тя ми писа, за да ми сподели следното:

 

„Добро утро. Вчера направих два кръга с декларацията за болката, която ми изпрати и има ефект. Благодаря ти и бъди благословена.“

 

Предполагам, че Г. има върху какво да работи още, преди окончателно да се раздели с болката и сърцебиенето, но постигнатото дотук е чудесен пример за едноминутно ТЕС чудо.

 

Ако искате и вие да се похвалите с подобен успех като се освободите от физически проблем, свържете с мен още днес, за да назначим една опознавателна среща, в която да се запозная по-подробно с вашето състояние и да ви предложа най-доброто решение за вас.

 

Гергана Радович

Холистичен терапевт