;
Close

Равновесие

Холистична система за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло, създадена за практични и активни жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати.


Холистична програма „Равновесие“ (базова програма за тези, които имат нужда от общи насоки и могат да работят самостоятелно)

 

Тази 6-месечна базова програма е за жени, които знаят какво искат и имат нужда от месечна подкрепа и общи насоки, за да го постигнат. В програмата е включена една месечна среща от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек, тежък развод или паник атаки, предстоящи генерални промени в живота ви, стрес на работното място, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

 

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

 

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА