;
Close

Хармония

Холистична система за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло, създадена за практични и активни жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати.

 

Холистична програма „Хармония“ (програма за тези, които имат нужди от конкретни насоки, но могат да работят и самостоятелно)

 

Тази 6-месечна програма е за жени, които знаят какво искат и имат нужда от подкрепа и насоки, за да го постигнат. В програмата са включени по две месечни срещи от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като: лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек или тежък развод, предстоящи генерални промени в живота ви, стрес на работното място, важни бизнес срещи и събития, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

 

Целта на програмата е да намерите разрешение на проблемите, които ви терзаят, да се освободите от негативния емоционален товар, който носите, да постигнете душевно спокойствие и физически комфорт. В резултат на нашата работа, ще започнете да спите по-добре, физическата болка ще намалее или изчезне, ще се усмихвате повече, ще сте по-активни и организирани в личния и служебния си живот, ще постигате по-добри резултати и като цяло ще сте по-успешни в живота и кариерата си.

 

Програмата включва контакт по имейл за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

 

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

 

 

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА