;
Close

Вдъхновяваща трансформация

Холистична система за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло, създадена за практични и активни жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати.

 

Холистична програма „Вдъхновяваща трансформация“ (програма за ускорени резултати или при сериозен здравословен или емоционален проблем)

 

Тази 6-месечна програма е за жени, които знаят какво искат и са готови да работят за него активно. В програмата са включени по четири месечни срещи (веднъж седмично) от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като: лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек или тежък развод, предстоящи генерални промени в живота ви, стрес на работното място, важни бизнес срещи и събития, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

 

Целта на програмата е да намерите разрешение на проблемите, които ви терзаят, да се освободите от негативния емоционален товар, който носите, да постигнете душевно спокойствие и физически комфорт. В резултат на нашата работа, ще започнете да спите по-добре, физическата болка ще намалее или изчезне напълно, ще се усмихвате повече, ще сте по-активни и организирани в личния и служебния си живот, ще постигате по-добри резултати и като цяло ще сте по-успешни в живота и кариерата си.

 

Това е програмата, която предлага най-задълбочена работа и съответно най-добри резултати. В нея са включени пакет онлайн тренировки, които ще ви заредят с допълнително енергия, ще подобрят стойката, ще помогнат за регулиране на хормоналния баланс, ще заздравят мускулите и костите, ще ви накарат да се почувствате здрави, уверени и щастливи.

 

Като част от програмата имате възможност за постоянен контакт с мен по имейл или телефон, за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

 

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

 

 

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА