;
Close

Излез от матрицата

Ако сте прилагали ТЕС спорадично или редовно и само сте чували за Пренареждане на Матрицата (ПМ), този семинар е за вас. Той ще ви покаже как да преминете на следващото ниво и да започнете да прилагате ТЕС и ПМ за самопомощ при различни състояния - физически, емоционални и психически. 

 

Техниките за емоционална свобода са мощен способ да освобождаване от негативни преживявания и убеждения. Пренареждането на матрицата с ТЕС стига още по-далече. Методът способства за освобождаване от минали травматични събития и за трансформирането на емоциите и убежденията, свързани с тях.

 

Това еднодневно обучение ще ви разкрие нови начини за приложение на ТЕС, ще ви демонстрира силата на ПМ и ще ви помогне да обогатите собствения си инструментариум, така че да можете да си помагате сами във всеки един момент, когато имате нужда от това. 

 

Основният принцип, залегнал в ПМ, е, че всичко е създадено от вибрираща енергия и е обединено в едно цяло – полето на Матрицата. Всички наши мисли достигат до полето и се връщат обратно като наши преживявания. Така ние самите сме създатели на собствените си преживявания чрез собствени си мисли и емоции. По този начин привличаме повече от това, за което мислим (било то позитивно или негативно). От гледна точка на еволюцията, негативните преживявания са тези, които се съхраняват по-трайно, защото от тях зависи физическото оцеляване на индивида. Затова не е чудно, че когато се страхуваме от нещо и непрекъснато мислим за него, то рано или късно настъпва.

 

За някои тази теория може да изглежда налудничава, но за всеки, който се е докоснал и има опит с тематиката, тя звучи по-скоро естествено и разумно. Идеята за подобна единност се базира на редица научни изследвания от първата половина на двадесети век.

 

Концепцията за Матрицата на енергията възниква през първите десетилетия на миналия век, когато изтъкнати имена на науката като Макс Планк, Алберт Айнщайн и други създават квантовата теория на полето.

 

Ако ви звучи интересно и нямате търпение да разберете повече за един от най-ефективните методи за личностна трансформация и освобождаване от ненужни емоции, се запишете за семинара още днес!

 

До края на април можете да се възползвате специална отстъпка от цената. Членовете на CaliVita също могат да се възползват от специална отстъпка от цената. 

 

Повече по темата можете да прочетете в следната статия.

 

Водещ: Гергана Радович

Сертифициран ТЕС преподавател към Българската асоциация за разпространение на енергийната психология (БАРЕП)


Дата: 13 май, 2018 г. 10:00 - 16:00 часа

На живо:

 

В офиса на CaliVita България, бул. Витоша 164, София, тел. 0878 610 149

 

Място: Център Качествен Живот, бул. "Витоша" 164, София