;
Close

Каква е твоята цена?

price

Еднодневен практически семинар

Ако сте терапевт и помагате на хората да преодолеят страховете, негативните емоции и препятствията в живота си, вие знаете, че уменията ви спасяват животи, връзки, работни места и лични взаимоотношения. И хората вероятно го оценяват.

Но вие цените ли достатъчно труда си? Можете ли да кажете спокойно: "Цената на тази сесия е Х лв."? Ако не можете, това целодневно практическо обучение е за вас.

То е насочено към терапевти от различни школи и хора от подпомагащите професии, които имат малко или никакакъв практически опит и не са сигурни откъде и как да започнат.

Целта на този практически семинар е да провокира, да помогне да се отърсите от страховете си, когато става дума за пари и да ви покаже как да определите по-лесно каква да бъде цената на вашите услуги.

Определянето на правилната цена на вашите услуги е важно не само за вас, но и за вашите клиенти. Древна истина е, че за да получиш, трябва да дадеш. Актът на даване на пари не е свързан само с цената на вашия труд. Той е свързан с поемане на ангажимент на клиента ви към неговото собствено здраве и изцеление. Ако не му дадете възможност да поеме този ангажимент, няма да постигнете това, което би могло да бъде наистина.

Практическият семинар ще ви покаже как да:
- поставите конкретни цели
- определите подходящата си аудитория
- определите подходящата цена за вашите услуги
- откриете собствените си страхове и ограничения, свързани с парите и доходите
- се освободите от тях
- получавате, което наистина заслужавате, без да се притеснявате

Семинарът е подходящ за всички, които се занимават с терапевтична работа - ТЕС практици, психолози, Гещалт терапевти, физиотерапевти, масажисти и всички други, които искат да разберат по-добре и да се справят по-лесно с определянето на цената за своята услуга.

 

Водещ: Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС

 

Свържете се с нас за повече информация относно предстоящи обучения.