Close

Разсей тъмнината, победи депресията

Чувствате ли се отпаднали, мрачни и без желание да вършите, каквото и да е? Не сте сами.

 

Според някои хора ноември е най-депресиращият месец в годината – дните са къси, слънчевата светлина е оскъдна, температурите падат, работните и семейни ангажиментите се увеличават, а времето не стига за нищо. Нищо чудно, че се чувствате зле. От друга страна депресията е все по-често срещано състояние, което се свързва с отпадналост, лошо настроение, раздразнителност, гняв и други негативни емоции, умора и болки в различните части на тялото, разстроен и непълноценен сън, невъзможност да намериш мотивация или смисъл в живота си, безразсъдно поведение и други.

 

Зимата е естествен период на затваряне в себе си, ограничаване на контактите, намаляване на темпото, но повечето от нас не искат да се примирят лесно с това. Липсата на достатъчно слънце, ниските температури, студът и дъждът или снегът предполагат стоене вкъщи, по-дълъг сън, по-питателна храна и като цяло намаляване на разхода на енергия за странични неща. Но когато сте свикнали да поддържате бързо темпо целогодишно, не е никак лесно да се отпуснете през зимата. Точно този отказ да послушате тялото си, да се съобразите с него и да се подчините на природните цикли, може да доведе до влошаване на физическия, умствен и емоционален баланс.

 

От друга страна периодите на депресия могат да бъдат много плодотворен период от живота, но е необходимо да се погледне на ситуацията от друга гледна точка – като на възможност за развитие и израстване, а не като на период на провал. Неслучайно много известни творци са създавали своите най-значими творби точно в периодите на депресия.

 

Но да се откажеш от надпреварата с живота и другите и да признаеш, че имаш нужда от помощ и почивка невинаги е лесно. Но е постижимо! Ефективното справяне с депресивните състояния включва борба по всички фронтове – физически, психически и умствен. Но когато се чувстваш безсилен да се справиш сам или нямаш желание за нищо, извличането на ползите или излизането от това състояние може да е трудно.

 

Затова ви каня на едно специално събитие. Събитие, което ще ви помогне да разберете депресията по-добре и най-вече ще ви даде необходимите инструменти, за да се справите с нея по-ефективно. На него ще разберете защо не трябва да се страхувате от депресията, как да си помогнете като включите повече движение, позитивни емоции и специални продукти в ежедневието си.

 

Основаната цел на това събитие е да покаже, че всичко е възможно и силата е в самите вас. Срещата ни може да бъде от трансформиращо значение за вас само и единствено, ако вие изберете това. Когато имате откъде да почерпите важна информация, имате към кого да се обърнете за помощ и най-вече разполагате с необходимите ви средства, никога повече няма да сте сами.

 

Какво да очаквате на 26-ти ноември?

 

Групова среща, в която ще имате възможност да се раздвижите, да опитате различни продукти, да споделите проблемите си и да получите помощ в спокойна и защитена среда. Ще има кратка лекционна и по-дълга практическа част.

 

Ще се докоснете лично до два много силни инструмента за преодоляване на тежки емоционални периоди като депресията – Ти-Тап (метод на движение, който променя тялото отвътре-навън) и ТЕС (техники за емоционална свобода).

 

Освен това, ще имате възможност да разберете повече за изпитани продукти, които подобряват настроението, повишават енергичността и виталността като някои от продуктите на CaliVita и есенциалните масла Doterra.

 

Нямам търпение да чуя и видя какво ще разкаже и демонстрира Веселина Пенкова за маслата, които са най-подходящи за подобряване на настроението и повишаване на енергичността. Така освен полезна, тази среща ще е и много ароматна.

 

А в края на събитието ще си тръгнете не само с нови знания и умения, но и с подаръци. Какви – ще разберете на място.

 

Ако сте готови да поемете преодоляването на депресията в собствените си ръце, присъединете се към нас. С Веси ви очакваме на 26 ноември (неделя) в Hourspace, ул. Иван Вазов 38, София.

 

Начало: 9:30 часа

Край: 13:30 часа

 

Цена:

Единичен билет – 45 лв

Единичен билет на място – 50 лв

Двоен билет – 80 лв

Двоен билет на място - 90 лв

 

 

За въпроси и записване, свържете се с Гергана на телефон 0888 27 68 02 или с Веси във Фейсбук.

 

До скоро!