Здрави с Ти-Тап

здрави с ти-тап

 

Есента винаги е време за промяна! Обаче тази промяна невинаги е в желаната посока.

С намаляване на слънчевата светлина и продължителността на деня, хората стават все по-летаргични, подтиснати и се движат все по-малко. Това води до влошаване на физическото и психическото състояние, честа смяна на настроенията, физически дискомфорт, натрупване на килограми и обездвижване.

 

А вие как сте тази зима?

 • Чувствате ли се добре или напротив – нямате сили за нищо?
 • Усещате ли се подтиснати и не особено щастливи?
 • Липсва ли ви енергия дори за обичайните неща?
 • Спите ли добре?
 • Тревожат ли ви травми, болежки и физически дискомфорт на различни места в тялото?

Готови ли сте да се справите с тези проблеми сега и да се радвате на живота с неговите красиви и лоши страни? Готови ли сте за промяна?

 

Ако не сте сигурни дали това е за вас, вижте отзивите на някои от участниците в летния курс.


„Гери, от август насам майка ми прави упражненията за ръцете. На почти 70 години е, след пълна мастектомия и днес ми се похвали, че това е първото, което прави след ставане от сън и няма болки в ръката, няма го и подуването, оттокът, който от 3г от нищо не спадаше го няма... Аз и преди бях писала за това, но сега подобренията са много и трайни. Затова... още веднъж благодаря! Има много рехабилитации, но от нищо не се е повлиявала така, а аз се радвам, че въпреки годините си е упорита и отворена за новите неща.“  


„При мен определено ТЕС практиките оказаха положително влияние. Захванах се главно заради борбата ми с паник атаките. Чувствам се чудесно и продължавам със същият ентусиазъм както първия ден. Благодаря ти!!! 


„За две седмици имам свалени 31 см от обиколките. По 5 см от бедра и гръдна обиколка, 7,5 от бюста и от останалите по 1,5 см. Когато замервах контролно бях в цикъл и подута. Та предполагам, че може и повече да съм смъкнала. :)
На мен основна цел са ми нормализиране на теглото и справяне с компулсивното хранене, така че направих стъпки напред. “


„Искам да продължим!!! И аз може да се повтаря, но определено ходя, стъпвам...по-изправена и по-уверена. Липсата на ежедневни болки и скованост в гърба и кръста ме правят по-добър човек-позитивна и тонизирана върша всичко с лекота.

И не на последно място благодарение на вас, ти-тап и тес събрах кураж да си пусна предизвестие, което обмислям повече от 5години. Сега съм нов човек и знам, че промяната е за добро. Склонността ми да отлагам всичко в този живот е точно автосъботаж, над който трябва да продължа да работя, но началото е сложено и това е отличен резултат. Благодаря на всички!


„Аз искам да продължаваме, Гери :) Знаеш :) Много харесвам ти-тап и разказвам ако някой има нужда от движение и стягане и няма много време. Аз се чувствам по-тонизирана и много ми помага за сковаността в гърба. Повтарям се, но това е истината.“

„Ти-тап са основните ми тренировки. Правя и малко йога - предимно разтяжки сутрин в леглото и вечер преди сън. Другото е ходене и стълби. За три седмици вече мога не само да изкача стълбите до 4 етаж спокойно, но и мога да тичам 3,5 етажа без да колабирам след това. Аз самата съм удивена от напредъка си.“


Защо да се присъедините към програмата?

 • Ще ви зареди с енергия и ще ви направи по-жизнени
 • Ще ви помогне да спите по-добре
 • Ще ви помогне да установите здравословен режим на живот
 • Ще ви покаже как с по-малко, но по-ефективно движение, да постигнете по-бързи и по-добри резултати
 • Ще ви помогне да постигнете по-добър хормонален баланс
 • Ще ви помогне да влезете бързо във форма
 • Ще ви покаже как да се храните по-добре
 • Ще ви направи по-щастливи
 • Ще ви покаже, че силата е във вашето собствено тяло, но само ако се движите правилно, храните се подходящо и балансирате навреме стреса и негативните емоции.

 

Ако са ви харесали летните онлайн Ти-Тап тренировки в реално време, тези ще бъдат още по-добри. Вижте какво включва таксата за програмата Здрави с Ти-Тап:

 • Всяка седмица по две редовни 30-минутни тренировки в реално време – всяка сряда и петък рано сутрин от 7:15 до 7:45 часа (общо 12 занимания);
 • Пълен достъп до записите от тренировките за месеца - тренирате колкото пъти искате. 

Така дори да не може да присъствате на тренировката, можете да я направите в удобен за вас момент след това.


Можете да повтаряте тренировка, да обръщате внимание на конкретни моменти от нея или просто да тренирате колкото и където искате от свободата на собствения си дом.


Не е нужно да излизате, да харчите пари или време за транспорт.


Можете да практикувате дори в обедната си почивка, преди или след работа.


Интерактивна тренировка означава, че аз, вашият треньор и водач, ще съм там, за да ви показвам упражненията и да коригирам това, което не изпълнявате правилно. След това, ще можете да практикувате наученото самостоятелно.

 

Сутрешната групова тренировка зарежда с енергия, мотивира и слага началото на страхотен ден!

 

Готови ли сте да се включите?

 

Да, записвам се за програмата Здрави с Ти-Тап!

 

Цената на програмата „Здрави с Ти-Тап“ е 149 лв.

 

Начало: 21 февруари

Край: 30 март