Close

Бъди активен

Бъди активен

 

Знаете ли кои са тези хора, които постигат най-големи резултати? Това не са най-умните или най-способните. Това са тези, които предприемат действия. Тези, които не се отказват. Тези, които продължават напред, въпреки всичко.

 

Независимо какво искате да постигнете – да сте по-добри родители, по-добри партньори, по-добри в работата си, по-успешни в бизнеса си – всичко това може да постигнете само, ако предприемете активни действия.

 

Много хора трупат знания, книги, курсове, информация, но никога не предприемат следващата крачка.

 

Отзивите от 21-дневното предизвикателство юлско предизвикателство потвърдиха тази стара истина.

 

Участниците, които редовно посещаваха тренировките споделиха, че са станали по-енергични и по-гъвкави, болките в гърба и кръста са намалели или изчезнали напълно, възпаленията също са намалели са, кръвообращението в горните и долните крайници се е подобрило.

 

Участниците, които редовно или сравнително редовно изпълняваха ТЕС практиките споделиха, че се чувстват по-спокойни, по-емоционално стабилни, по-уверени в себе си и по-щастливи.

 

А вижте и няколко лично споделени резултати.

 

„Няма ги студените крака и ръце, болките в гърба. По тонизирана и енергична се чувствам след Ти Тап и най - важното е, че ми отнема малко време, а ползите са големи.“


„Много харесвам Ти-Тап и разказвам, ако някой има нужда от движение и стягане, и няма много време. Аз се чувствам по-тонизирана и много ми помага за сковаността в гърба. Повтарям се, но това е истината :)“


„При мен определено ТЕС практиките оказаха положително влияние. Захванах се главно заради борбата ми с паник атаките. Чувствам се чудесно и продължавам със същият ентусиазъм както първия ден. Благодаря ти!!!


„Макар в началото да не бях убедена, че е за мен, сега се чувствам по-спокойна и уверена. С нов тонус. Да определено имаш заслугата да се чувствам по добре. Благодаря ти.“


„Присъствах на всички тренировки и се чувствах чудесно. А за ТЕС практиките - само като си помисля, че има нещо, което мога да направя като съм напрегната и се успокоявам.  Целта ми беше да се балансирам, уравновеся, успокоя, че бях се навила на пружина последно време и мисля, че съм по-спокойна вече, за което ти благодаря!  

„Няколко пъти пробвах ТЕС в критични ситуации и ..работи.“


„Искам да продължим!!! И аз може да се повтаря, но определено ходя, стъпвам...по-изправена и по-уверена. Липсата на ежедневни болки и скованост в гърба и кръста ме правят по-добър човек-позитивна и тонизирана върша всичко с лекота. И не на последно място благодарение на вас, Ти-Тп и ТЕС съм нов човек и знам, че промяната е за добро. Склонността ми да отлагам всичко в този живот е точно автосаботаж, над който трябва да продължа да работя, но началото е сложено и това е отличен резултат.“


„За две седмици имам свалени 31 см от обиколките. По 5 см от бедра и гръдна обиколка, 7,5 от бюста и от останалите по 1,5 см. На мен основна цел са ми нормализиране на теглото и справяне с компулсивното хранене, така че направих стъпки напред.“


Миналата седмица се върнах от годишния Ти-Тап ритрийт в Сейфти Харбър, Флорида. Резултатите, които постигнаха участниците в него само за три дни бяха впечатляващи! Повечето отчетоха поне 3-4 см загуба на обиколки в талията, горната част на тялото, дори ръцете. Новите Ти-Тап упражнения, които поставят значителен фокус върху фасцията, са още по-ефикасни и дават по-бързи резултати.

 

Така предизвикателството ми към вас тази седмица е да откриете едно нещо, което искате да започнете или довършите и да го направите!


Може би отдавна искате да отидете на спорт, да сготвите нещо вкусно и полезно, да поискате повишение, да се запишете на нов курс. Каквото и да е вашето нещо, не чакайте повече, а го направете сега! Сигурна съм, че добрите резултати няма да закъснеят. Успех!

 

През септември очаквайте новите неща, които съм подготвила за вас! 


 

Гергана Радович

Мастер Ти-Тап треньор и специалист по човешки фактор

 

Бъди активен