Да посрещнем лятото във форма

summer challenge

 

Лятно Ти-Тап онлайн предизвикателство

 

Готови ли сте да посрещнете лятото? А доволни ли сте как се чувствате и изглеждате? Ако не сте, четете нататък, защото мога да ви помогна да се почувствате по-добре и по-щастливи.

 

Спи ли ви се непрекъснато, колкото  и да спите? Раздразнителни ли сте? Доволни ли сте от живота си? Достатъчно енергични ли сте? Движите ли се достатъчно? Или напротив - чувствате пролетната умора все по-силно и вече се чудите дали е само пролетна умора…

 

Имам решение за вас. Мога да ви помогна да промените това много бързо и то без да правите тежки и дълги тренировки и без да излизате от вкъщи. И мога да ви помогна в рамките на две седмици значително да подобрите състоянието си. Вижте какво може да очаквате.

 

Дайте си две седмици и в края им ще усетите:

- Прилив и повишено ниво на енергия

- По-добър сън

- По-голям контрол върху апетита – без да променяте нещо в храненето си

- Облекчаване на болките в гърба, коленете, раменете и на други места в тялото

- Намаляване на изтръпването в крайниците

- Заздравяване на мускулите и костите

- По-добра гъвкавост на ставите и мускулите

- Стягане на силуета и загуба на сантиметри

- По-добра стойка

- По-добро самочувствие

 

Искате ли да разбере как? Включете се към моята онлайн програма за тренировки в реално време всеки ден, която ще се проведе между 29 май и 11 юни.

 

Две седмици, в които ще правим тренировки заедно. В рамките на две седмици, всяка сутрин аз ще бъда вашия личен треньор.

 

Знаете ли кой е единият от най-големите проблеми на хората, когато става дума за спорт? Това, че не могат да се организират, за да стигнат до залата. Предлагам ви решение да промените това. Залата ще идва при вас. Така няма да е нужно да излизате, за да ходите на тренировки. Вместо това ще се срещаме онлайн, в платформа, създадена точно за такива цели.

 

Всяка сутрин, от понеделник до петък, от 7:15 до 7:45 ще правим упражнения заедно в реално време. Не ви е необходимо нищо друго освен компютър/таблет с добра интернет връзка и камера, удобни маратонки и желание за спорт.

 

Часовете са подходящи за хора с различна физическа подготовка, издръжливост и мобилност. Движенията са контролирани и позволяват на всеки да достигне своя личен максимум.

 

Тренировките са подходящи за жени и мъже, без възрастови ограничения.

 

Като бонус към тренировките ще има и две групови ТЕС сесии, които да ви подпомогнат по пътя към по-доброто здраве и физическо състояние.

 

Най-хубавото на онлайн тренировките е, че ще имате възможност да задавате въпроси и да получавате обратна връзка в реално време.

 

Ще ви запозная с Ти-Тап, метод на мускулна активация, който позволява на тялото да постигне повече за по-кратко време и с по-малко усилия.

 

Ако 30-минутната тренировка ви се струва кратка, ще ви уверя, че това изобщо не е така. Тя е чудесен начин за зареждане на тялото с енергия рано сутрин.

 

Едно от най-хубавите неща на Ти-Тап е, че това е метод на движение, който използва максимума на мускулите само с 8 повторения. Той използва собствената сила на тялото и способства за изграждането на силни, плътни и здрави мускули за кратко време, които стягат и обгръщат тялото като корсет. Повече за Ти-Тап може да видите и чуете в това видео, в което неговата създателка Тереза Тап представя лично ползите от метода.

 

">

 

Готови ли сте за нашето ново лятно предизвикателство?

 

Вижте подробностите накратко:


Начало: 29 май, понеделник

Край: 11 юни, неделя


Час на тренировките:

Понеделник до петък: от 7:15 до 7:45


Бонус – две групови ТЕС практики:

30 май, вторник от 19:00 часа

6 юни, вторник от 19:00 часа


В цената са включени 10 тренировки плюс 2 групови ТЕС практики бонус.

 

За да прецените дали това е точно за вас, заповядайте на безплатна онлайн тренировка в събота, 27 май от 7:30 до 8:00 часа сутринта.

 

Свържете се с мен още сега, за да запазите своето място в безплатната онлайн тренировка в събота, 27 май от 7:30 до 8:00 часа.


Ако все още се колебаете дали си струва, вижте какво постигна Яна с Ти-Тап само за 60 дни.

 

yana progress

 

Повече за успеха на Яна прочетете тук

 

И това не е всичко! В края на предизвикателството ще има награда безплатно участие в следващото предизвикателство за най-упоритите и редовни участници. Може ли това да сте вие?

 

Ако сте готови да стигнете на следващото ниво в живота и тренировките си, свържете се с мен сега! 

 

ЦЕНА: 100 лв

Цена за двама записани: 180 лв


Парите се превеждат предварително по банков път.


Свържете се с мен, за да запазите своето място още днес и да получите подробна информация за използваната онлайн платформа! Мястото ви е гарантирано само след превеждане на цялата сума.


След записване ще получите линк към часовете и достъп до затворена Фейсбук група за споделяне.Пожелавам ви успех по пътя към доброто здраве!

 

Гергана Радович