Close

Д-р Весела Попова

dr vesela popova

 

Д-р Весела Попова-Балтова е от онези лъчезарни хора, които лесно и неусетно завладяват останалите и им помагат да се почувстват по-добре само с присъствието си.

За мен лично това е изключително важна характеристика за хората, които са избрали за свое призвание да помагат на другите да постигнат по-добро здраве.

 

У д-р Попова това качество е допълнено от впечатляваща биография. Тя е един от най-добрите и ценени хомеопати в България. Хомеопатията все още не е достатъчно популярна в България, но това бързо се променя.

 

Д-р Весела Попова-Балтова е лекар хомеопат. Занимава се с хомеопатична детокс терапия, биорезонансна диагностика, както и консултант AquaSource.

  • Завършила е I.M. Sechenov Moscow Medical Academy (MMA), след което работи като педиатър и специализира клинична лаборатория. Притежава европейска диплома по класическа хомеопатия на Европейския комитет по хомеопатия. Завършила е курсовете на Лондонския хомеопатичен колеж /LCCH/, ЦОРХ и Международната Академия по Класическа Хомеопатия в Гърция, ръководена от проф. Г. Витулкас.
  • Продължава да присъства на семинари и научни конференции в страната и чужбина. Посещавала е лекционни курсове и тренинги на редица международни лектори: Ajit Kulkarni, Farokh J. Master, Frans Vermeulen, Eddy Thielens, Mahesh Gandhi в България, Индия, Франция, Сърбия и др.
  • Започва да практикува хомеопатия от 1999 г. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България.
  • Специализира Хомеопатична детокс терапия при Тон Янсен към Internacional Academy HDT.

В работата си използва комплексен подход, включващ и други алтернативни лечебни методи – акупунктура, лечение с есенциите на д-р Бах и др. Използва биорезонансна диагностика с модерна апаратура от ново поколение, според индивидуалното състояние и потребности на пациента.

 

Задължителна част от цялостното лечение и възстановяване след продължително натоварване и боледуване са хранителната терапия и холистичната нутриционистика, както и детоксикацията.

 

Може да намерите д-р Попова в  Кабинет по интегративна хомеопатия ХОМЕО АРТ


Адрес: гр. София, ж.к. Илинден, бл. 126

Посещение: след предварително записване

тел.: 0888 836 921

 

Повече за нейния подход към здравето може да разберете от тази статия

 

 

Ако смятате тази статия за полезна, моля помогнете й да стигне до повече хора.